New Office Designs and TI Construction

by

An interesting piece on Microsoft’s new “Touchdown Center” (or as I like to call them, Commuter Compassion Stations) appeared on the Seattle Times’ Tech Tracks blog.  This concept brings the broadband power and meeting space of the office a little closer to home for the large number of MS employees who live in Seattle, on the opposite side of Lake Washington from their Redmond corporate campus.

The center follows Microsoft’s “Workplace Advantage” interior design strategy, which can be summed up as less, more and a lot more (walls, space and technology, that is.) Looking through samples of this strategy I can’t help but think how this will change the game for those who make their living on Tenant Improvements. It certainly means the dry-wallers won’t be too pleased.  However, their loss is the LV electricians’ gain for sure.

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: